måndag 13 februari 2012

Hinner inte med...

Känns som jag inte hunnit med något idag, men morgonen började bra i alla fall.
Inget bråk och bara glada miner trots en svårväckt Sanna som vaknade vid tre inatt och kom in till oss.
Vi kom ändå en kvart sent men tror att jag börjar rycka på axlarna åt det vilket gör att jag inte stressar i onödan vilket i sin tur gör att barnen är mer samarbetsvilliga, vill tro det i alla fall.
Jag hade planerat att städa barnens rum idag, vilket jag förvarnat dem om då det är ett rum som blivit totalt upp och ner på sistone.
Men en ung dam satte stopp för det då hon hade en kräkperiod igen och var extremt famnig, hann påbörja lite i alla fall och så hann jag med att tvätta två maskiner och värma lunch till mig.
Försökte även uppdatera min telefon då den börjat krångla de senaste dagarna, men lyckades inte av någon anledning, den fastnade vid "installerar" tre gånger och då lät jag det ändå hålla på i några timmar *suck*.
Får nog lämna in den antar jag...
Lockade återigen med en busstur då jag hämtade hem barnen. Vi slog nog rekord i påklädning!
Vi tog oss till Valsta centrum för att handla mjölk och så fick Sanna och William välja ut en varsin frukt.
De ville båda ha äpplen vilka de fick mumsa på innan hemfärden.
Bussåkandet gick jättebra idag med, men det var en kort period då tröttheten smög sig fram hos William, men det gick över efter några minuter.
Sanna sa på hemvägen "jag börjar bli trött" och så var hon så trött vid middagen att hon måste gå och vila sig en stund.
Var nog inte bästa idéen att ta ett äventyr med bussen så sent efter en dag på förskolan, även om de gillade att åka buss.
Nu är det dags för mig att göra mig iordning för natten innan Janiina vaknar och vill äta "nattmålet", skönast att göra det i sängen så att det bara är att glida ner under täcket och blunda då hon är klar.
Hoppas hon har samma tider inatt som förra natten, isåfall får jag några timmars sammanhängande sömn i alla fall.
// Sargit

Inga kommentarer: