onsdag 22 februari 2012

"Hand färg!"

William fick stanna hemma idag, orkade helt enkelt inte få iväg barnaskaran till dagis bara för att lämna honom där och återvända hem med de andra två. Och tur var väl det för på förmiddagen fick han också symptom på ögoninfektion.
Själv har jag blivit förkyld så låg mest hela förmiddagen i soffan med Janiina medan Sanna och William roade sig med varandra.
Gjorde några försök att lägga ifrån mig Janiina då jag behövde fixa lunch och annat, men till slut tog jag henne i bb-tain då jag inte skulle bära henne så länge, trodde jag men hon somnade visst...
Fick besök av en vän, Pernilla, på eftermiddagen. Hon väntar en dotter till nästa månad så hon fick låna med sig vår andra spjälsäng.
Så kul att äntligen få träffa henne igen, senast vi sågs var då Sanna och William var små och efter det har vi bara pratat i telefon och via fb.
Men snart kan vi gå på barnvagnspromenader i stan ihop.

I några dagar nu har barnen tjatat om att få måla med "hand färgerna" det vill säga fingerfärger.

Det började då Sanna hittade färgtuberna i skaparlådan då de skulle ta fram pennor och papper, sen dess har hon velat måla med dem men vi har helt enkelt inte hunnit med det.
Men på eftermiddagen då M-P kom hem och kunde "ta över" Janiina ett tag så tog vi fram "hand färgerna"
De gav sig hän ordentligt, tur jag hade tagit av dem de nya kläderna jag köpt igår som de envisades att ha på sig idag.
Kladdiga barn är glada barn eller?
 William förvånade mig då han brukar ogilla att vara kladdig om fingrarna, så fort han blir smutsig så skrikgråter han nästan i panik efter papper.
Precis i början höll han på att vilja sluta, just då han använt första färgen, men sen verkade han tycka det var roligt.
På kvällen åkte jag iväg med Janiina på ett convention möte igen, nu är det inte långt kvar till Swedish Squaredance convention 2012 i Märsta.
Självklart ska den bli den bästa någonsin! Det är ju vår klubb som annordnar den.
Var väldigt trött på kvällen och kände att förkylningen blivit värre men inte gick jag och la mig tidigt som jag borde ha gjort, ville ju se "Body of proof" ju...
// Sargit

Inga kommentarer: