lördag 1 september 2012

Tvillingträff

Samtidigt som maten förbereddes så bakade vi även chokladrutor med kokoskolaglasyr som vi skulle ha med oss till tvillingträffen i Märsta kyrka.
Stor koncentration hos båda stortrollen.
 Men bäst var nog att få slicka slickepotten enligt Sanna tror jag...
 Några av dem som jag lyckades fota senare...
Catrine, Emelie och Filips mamma, hade också bakat till idag. Mumsigt gott var det, var ju svårt att välja vad man skulle ta så tog en av varje sort, eller var det två av några...
Planerna att ha picknick och grilla ute ändrades till att bara grilla ute, annars var vi inne och lät barnen härja någorlunda fritt i lekrummet.
Med 19barn i åldrarna från 12 veckor till 4år var det fullt ös må ni tro!
Vi var 7 familjer som kom och som vanligt hann jag ju inte prata med alla så mycket jag skulle velat, men trevligt hade vi.
Mitt i "kaoset" så var jag bara tvungen att fota denna matpaus. Våra troll satt då aldrig så där stilla vad jag kan komma ihåg, utan det var babysittrar eller stolar som gällde vid matningen om de inte satt i famnen.
Sanna och William hade hur roligt som helst och busade runt som aldrig förr i den bekanta lokalen.
Fick försöka lugna dem och de andra "stora" barnen då de upptäckte hur roligt det var att hoppa ner från rutschkanan istället för att åka ner för den. De lyssnade dåligt då de efter en stund var där igen och hoppade.
Ella, vår skogsknytte ledares dotter, och Sanna fann varandra idag. Hon pratade om henne flera gånger senare på kvällen.
Vi gjorde ett försök till gruppbild också mot slutet men lyckades inte få med alla.
Två familjer och en del "andra hälfter" saknas på bilden.
Observera att Sanna och Ella satt sig en bit bort, de flyttade sig så fort de insåg att det var fotografering som var på gång.
 Då vi tackat för idag och sagt adjö så passade barnen på att springa av sig en stund till innan hemgång.
Emelie och Filip hängde på Sanna, William och Ella.
Tror nog att alla barn var rätt lätt sövda ikväll...
Medan jag plockade undan så försökte M-P få med sig barnen hem, tanken var att jag skulle ta en uppfriskande promenad hem senare. Men jag hann bli klar innan barnen var redo att åka...
Oj, vad trevligt det är med dessa tvillingträffar. Ser redan fram emot nästa fast jag inte ens planerat in något datum för det än...
Tack till er alla som kom!
// Sargit

Inga kommentarer: