söndag 3 juni 2012

"Familjedag"

Kändes konstigt att vara utan stortrollen hela förmiddagen, det var ingen som kom och krävde plats i vår säng på morgonen förutom Janiina som redan låg där.
Vid lunch kom vi då äntligen iväg för att hämta våra troll. De hade haft det hur bra som helst tusen tack igen till vaari, Helena och Tina!
Efter att vi ätit åkte vi iväg till Eurostop, rättare sagt till pingstkyrkans (Hope church) familjedag som en vän bjudit oss till.
Där fanns mycket roliga aktiviteter för barnfamiljer bland annat hoppborg, lasergames, sumobrottning och ponnyridning, men på grund av regnet så höll vi oss inomhus.
Bollhavet gillade Sanna då hon gick dit flera gånger och som ni ser så har hon även fått en ansiktsmålning.
 Janiina överraskade oss med att stå själv!
Hon ville väl titta vad det var storasyskonen lekte med.
Klätterväggen provade både Sanna och William på, men Sanna var den som fick kläm på hur man gjorde och ville prova om och om igen. Roligast var väl att hoppa ner på madrassen igen. 
 William trivdes bra med att leka med traktorn och andra leksaker medan Janiina till slut somnade i min famn.
Sanna hade sett sockervadd i hallen och frågat vad det var. M-P hade svarat och då sa hon "jag vill ha!".
Så som avslutning innan vi gick till affären så fick barnen sin sockervaddspremiär.
Jag hann knappt få fram kameran innan struten var slut. 
Trevligt var det och fina lokaler har dem, har tänkt länge kika in och se hur de har det och nu har jag till slut hunnit med det också.
Träffade på en hel del bekanta också vilket var en klar bonus.
Efter handlandet på Ica Maxi åkte vi hem och snart fick vi gäster då Heidi kom en kort stund med Seija och Meeri på fika innan hon skulle till flyget.
Förresten, hör och häpna. Både Sanna och William har varit utan blöja idag!
Inga olyckor medan vi var på familjedagen eller i affären för någon av dem.
Nu är det på gång, snart har vi bara ett blöjbarn hemma.
// Sargit

1 kommentar:

mummu sa...

on se kyllä ihmeellistä miten lapset voikin olla presis kuin äitinsä ja tätinsä nadja.william on kuin äitinsä.arka kokeilemaan uutta ja jos epäonnistuu niin ei yritä ihan heti uusiksi ja sanna kuin nadja.joka paikkaan kokeilemaan uutta ja kiipeily on ensimmäisenä.nytkin keksi heti miten kiipeillään seinää.ja molemmilla mieltymys sokerivaahtoon.odota vaan,nyt se on sitten niin että heti kun näkyy nurkkakin sokerivaahdon myyntipisteestä,niin sinne.