torsdag 15 mars 2012

Solbrillorna fram!

Igår då jag röjde lite i Janiinas blivande rum så hittades bland annat deras gamla solglasögon med snören bak, de som de hade då de var små.
De ville såklart ha dem på sig fast de var lite för små för dem, tur nog hittade jag även ett par modellen större som jag köpt av misstag då för länge sedan.
William fick dem medan Sanna var nöjd med de gamla.
Idag envisades de att ha dem på sig och hur kan man vägra då solen faktiskt sken starkt idag, var lite avis på dem då jag nu inte har några egna solglasögon nu när jag fått ny styrka i glasögonen. Kan ju inte byta från ena styrkan till den andra hela tiden då ögonen blir lite förvirrade.
Då Sanna och William kom till dagis (prick klockan nio! kors i taket) så fick de njuta av solen ett tag till då alla var ute.
Själv passade jag också på fast jag egentligen hade en massa saker som borde göras hemma, men tog en långpromenad mot Valsta C och hade sällskap en bit av en annan dagismamma.
Skulle posta iväg bland annat pappren till skatteverket för att anmäla vad lilltrollet ska heta nu då vi äntligen kommit på vad hon mer ska heta än Janiina.
Blev lite ändrade planer för mig då Janiina började visa tecken på hunger så gick till jobbet för att ta en matpaus. Det slutade med att jag tillbringade hela förmiddagen där, först med fika och sedan på möte med mina pedagog kollegor (det är personalmöten varje torsdag, idag var det kategorimöten det vill säga präster för sig, diakoner för sig och pedagoger för sig osv).
Sedan gick jag till mamma min där jag åt lunch.
Kom därifrån rätt sent men hann hänga upp tvätten hemma, som väntat hela dagen, innan det var dags att hämta stortrollen.
Idag har Janiina tagit igen lite från gårdagens sömnbrist, hon har sovit nästan så fort hon hamnat i vagnen och även i famnen däremellan.
Ändå sov hon bra på natten sen.
// Sargit

Inga kommentarer: