onsdag 28 mars 2012

Feberfritt!

Sanna var feberfri idag, tror hon hade feber tidigt imorse men då jag tog tempen efter frukost så var det normal temperatur.
Men vi höll oss hemma i alla fall och nu märks det att Sanna och William börjat ledsna på att bara vara hemma då de retar varandra och bråkar om minsta lilla. Suck.
Inte så mycket spännande att berätta om dagen faktiskt.
Barnen lekte, bråkade, pärlade, bråkade, dansade och ja bråkade.
Vi såg även på filmer eller försökte se i alla fall, varje film såg vi i några minuter innan de ledsnade och själva tog ut och stoppade i en ny film i ps3:an. De vet hur man gör men sen får jag hjälpa till att sätta igång filmen med spelkontrollen.
Janiina hänger rätt mycket i bb-tain numera så även idag, det är det enda som gör att hon är nöjd längre tid och sover gott länge också och inte bara några minuter i taget.
Här läser Sanna saga för lilla syster.
 Idag var det Sanna som ville hjälpa till med tvätten, nåja hon fyllde halva maskinen innan hon sa "mamma göra".
Då M-P kom hem så fick han ta med sig alla tre barnen ut. Tyvärr började det dugga precis då men det finns ju inga dåliga väder bara dåliga kläder eller hur var det. Så på med regnkläder och regnskydd på vagnen och ut med familjen.
Sedan tog denna mamma en lång varm och efterlängtad dusch!
Hann nästan torka mig innan familjen kom in då det tydligen inte var så roligt i regnet.
Efter middagen, jag han sleva i mig en liten portion av den goda moussakan, så åkte jag iväg på mitt första styrelsemöte med Crazy Flutters, kunde ju inte vara med på konstituerande då vi var bortresta då.
Janiina fick så klart följa med och hon skötte sig bra i två timmar innan hon började ledsna, hon ville inte somna heller så jag gav upp och åkte hem medan de andra fortsatte.
Mycket nytt i alla fall och får en helt ny inblick i hur mycket styrelsen egentligen har gjort/gör i vår dans klubb.
Tog några bilder då Janiina låg väldigt nöjd på golvet under mötet.
Hade precis bytt på henne och då hon verkade trivas där så fick hon ligga kvar så länge hon var nöjd, säkert i tio minuter.
Då det ju är onsdag så var det maken som disponerade datorn för sin spelkväll så efter att "Greys anatomy" var slut plockade jag fram kvällsfika till oss innan jag gav upp dagen.
// Sargit 

Inga kommentarer: