tisdag 13 mars 2012

Bvc med W och J

På morgonen fick jag sällskap av alla mina sötnosar i sängen, men då hade väckningen redan varit och Janiina redan fått sin frukost.
Sanna och William fick hålla Janiina sällskap medan jag tog en snabb dusch, de gjorde det jättebra.
 Då vi gick till dagis så sa Sanna "jag vill köra vagnen" och det gjorde hon hela vägen.
 Jag och Janiina åkte iväg mot Danderyd på en efterkontroll för min del.
Hann tillbaka lagom för att ge Janiina mat hemma innan det var dags att hämta William, då han skulle få träffa läkarn på bvc idag för att visa honom sin fot.
Men han totalvägrade!
M-P kom direkt dit från jobbet och gjorde även han sitt bästa för att få William att springa och röra sig och till slut lyckades han (efter över en timma där då vi även hade två månaders kontroll av Janiina några dagar tidigt) så pass att den trevlige läkaren såg en del och skickar oss till en annan barnläkare (på Astrid Lindgrens sjukhusavdelning här i Märsta) som får avgöra om William behöver röntgas, men mest troligt är det något som han växer ifrån sen (att han vrider fötterna utåt lite lätt då han går och springer).
Janiina har växt på bra trots förkylningen och att hon inte ätit riktigt lika bra som vanligt.
Nu är hon 4412g och 54cm.
Så klart fick William åka karusell och äta glass efter läkarbesöket, precis som utlovat.
 William fick sen välja om han ville följa med M-P och hämta Sanna eller gå och handla med mig och Janiina, han valde att handla.
Nöjd gick han och drog korgen med varorna åt mig.
Konstigt nog så missade jag helt att ta med mig blöjor åt William i eftermiddag, tur att vi befann oss i en affär så jag kunde köpa nya...
// Sargit

1 kommentar:

Katja sa...

Det syns på bilderna att dom växer och mår bra =) Janiinas vikt och är nästan desamma som Julia hade (4150 gr)o längden är samma 54 cm när hon föddes :P
Vi måste komma förbi någongång o hälsa på er! =))

Kram kram