torsdag 25 augusti 2011

sjuk eller ej, det är frågan

Började morgonen med att sanera William i duschen efter en rejäl läckage blöja.
Synd bara att jag upptäckte det lite försent då jag började blöjbytet i vår säng...
Förmiddagen gick sedan i fika-tecken, morgonfika på jobbet och sedan fika hos Heidi med glada Amelie som ratade sin mor och hängde hos mig.
 Precis då jag skulle äta lunch med Jessica och lilla söta Nova så ringer förskolan att William verkar hängig och varm, men att det inte var så bråttom bara att jag vet om det. Lovade att komma så fort jag ätit upp.
Väl där så visade William inga tecken på att vara dålig, men fick höra att han inte betett sig som vanligt utan varit lite hängig och grinig samt känts varm.
Så vi får väl se hur det utvecklar sig om det bryter ut något till helgen...
Jag och de glada små trollen åkte upp till Eurostop för att leka lite och sedan handla inför middagen som William beställt, hemmagjord pizza.
Medan vi lekte där så kom vaari förbi en stund och lekte med oss.
 Helikoptern är fortfarande en favorit men idag sprang båda runt, med glada skratt, som om de hade eld i baken kring själva lekplatsen också.
Då vi var på väg till affären så kom även mummu förbi, hon följde sedan med oss in, vilket var tur då båda barnen kunde få sitta i varsin bilvagn.
Väl hemma dröjde det inte länge innan M-P kom hem från jobbet och då satte jag igång att baka pizzan, gott blev det och alla åt med god aptit.
Barnen hann leka på altanen och blåsa såpbubblor och busa lite med annat innan det var läggdags.
Jag vågar nästan inte säga att barnen somnade utan protester för då kommer de säkert vakna inatt någon gång.
Vore skönt om det fortsatte dock som de senaste kvällarna att de somnar kring åtta istället för närmare nio-tio som det har varit ibland...
// Sargit
p.s.
något tråkigt jag upptäckt är att det inte går att kommentera på vissa bloggar jag följer som också är på blogger. Vet inte om samma gäller på vår blogg men du som läser detta kan väl testa genom att lämna en kommentar...

3 kommentarer:

Michelle sa...

Hej allt bra? :) Kram

maria sa...

Det går kommentera :)

farmor Anci sa...

William ser då inte särskilt sjuk ut på bilderna, hoppas det bara var nåt tillfälligt