lördag 13 augusti 2011

Föräldrafritt

På förmiddagen idag gjorde vi småtroll inget speciellt egentligen. Det roligaste som hände var att mamma målade våra naglar turkosa! Det tyckte vi om.
Lagom till lunch kom moster Tina till oss. Hon har varit vår barnvakt hela dagen idag. Mamma och pappa åkte iväg på något konstigt bröllop. Det verkade inte som det skulle vara något speciellt, eftersom alla sa att vi skulle ha mycket roligare med moster Tina här hemma.
Och roligt har vi haft idag. Vi har varit ute och lekt i ett par timmar. Vi har byggt ett sandslott till en kung och hans tre prinsessor, åkt rutchkana och ridit på hästar. Ute fanns det andra barn också, de var spännande, men lite konstiga.


 När vi kom hem igen så fikade vi, lekte i vår eminenta koja och ritade bland annat på våra ritbrädor. Moster Tina är världsbäst på att rita våra familjemedlemmar, tåg och clowner. Vi har också byggt pussel, sjungit och stojjat runt en hel del.


Tillslut tyckte ändå moster Tina att det började bli dags för pyjamas. Vi var inte helt övertygade om den saken, men när hon kittlade oss så lyckades hon på något sätt ändå få av oss kläderna. Lika bra att ta på pyjamasen så det inte hann bli kallt.
Moster Tina är för övrigt en riktigt bra god-natt-sagoläsare. Vi hann med tre böcker innan vi gott somnade i våra sängar. Vad mamma och pappa gjort idag vet vi inte riktigt, men de kan inte ha haft lika kul som vi!


 /Sanna och William, genom Moster Tina


1 kommentar:

farmor Anci sa...

tur att ni har moster Tina !