måndag 28 december 2009

Julen över - nästa 1års kalas

Nu är julen då över.
Klappar utdelade och öppnade, god mat har ätits i dagarna fyra (!), umgänge med släkten, sällskapsspel, samt lite film och till och med bio besök (dock inte samtidigt) för oss!
Ska uppdatera lite senare med bilder från julens händelser då barnen sover efter lunch.
Hoppas de sover lika länge som igår, då sov de tre timmar!

En dags vila och sedan börja röja och planera inför Sanna och Williams 1års kalas.
Det var rätt skönt att ta en paus från datorn, men det tog ett tag att läsa ikapp alla bloggar jag följer då folk har varit så duktiga på att uppdatera om hur deras jular varit.

Även om jag hade lite abstinens några gånger, så vet jag nu att jag klarar av att vara utan datorn och internet i några dagar, det trodde jag inte att jag skulle göra då jag det sista året suttit vid datorn nästan varje ledig stund jag haft.
Nu överdrev jag lite men inte långt ifrån.

Nu ska jag umgås med mina uppmärksamhets krävande barn och förhoppningsvis hinna ta en kort tupplur också efter lunch, beroende på hur lång tid det tar att uppdatera bloggen med julens händelser...

2 kommentarer:

TvillingTur sa...

God Fortsättning på er. Låter som ni haft det strålande. Jag tycker ändå alltid det känns skönt att landa i lite vardag igen efter en sån här helg. Det kan helt klart vara skönt med en datorpaus ibland oxå. Min bloggpaus håller på att ta slut och lagom till nyår drar jag igång igen. Känns som jag är sugen på att uttrycka mig lite i textform igen. Ha det så fint och Gott Nytt år i förskott. Lycka till med 1-årskalaset.

-tobias.

Familjen Sundström sa...

Tack så mycket!
Ser fram emot att du tar upp bloggandet igen :-)