tisdag 1 mars 2016

Kärt besök!

Dagen började bra med att jag och Minja sov till 09.00! Det var skönt. Sen sov hon länge mitt på dan också så jag hann med disk och tvätt, inte illa alls faktiskt.
Idag på förmiddagen fick jag ett meddelande från min vän Jenny i Gävle vilket slutade med att hon kom och hälsade på oss med sina flickor, Wilma, Siri och Thula, idag. Siri och Thula är bara halvåret yngre än våra stortroll.
Så härligt att ses igen! Skäms nästan då det var alldeles för länge sen vi sågs.
Efter lunch tog vi ut hela barnaskaran, 7 barn totalt, ut för att luftas lite. Vi stannade till på tre olika lekplatser och avrundade med lite stjärtlapps-åkning vid småbackarna.
 Blev lite lek inne också såklart innan vi gick ut. William var dock mer intresserad av att läsa i din tredje Harry Potter bok (vilket han läste ut på kvällen sen) än att leka med tjejerna.
Wilma var väldigt intresserad av Minja och ville bära runt på henne och leka med henne samt mata henne.
Då det är tisdag så var det ju Matlag ikväll och vi beslöt oss för att gå dit allihopa. Maken åkte iväg med William till judoträningen (andra tider denna vecka pga sportlovet) direkt efter de ätit, Sanna ville inte dit och tjorvade med maten så hon fick stanna med oss andra.
Det blev lite lek och lite spel men tyvärr så slutade det med bråk mellan Sanna och Wilma.
Förutom bråket så hade vi en väldigt trevlig dag. Ser fram emot nästa gång vi ses redan nu!
// Sargit

Inga kommentarer: