torsdag 17 mars 2016

Vårsol och Luther

Idag lyckades jag med konstycket att hålla mig hemifrån hela dagen från lämning till att maken kommit hem.
Efter att jag lämnat Janiina så tog jag och Minja en promenad i det härliga vädret, tyvärr hade jag glömt bort att byta till vårjacka så det blev väldigt varmt med vinterjackan...
Minja höll på att somna sittandes flera gånger och då sjönk hon ihop framåt, men varje gång jag försiktigt försökte lägga henne ner så spände hon hela kroppen och vägrade samt piggnade till.
Jag gick in till jobbet, Valsta församlingshem för att säga hej och fick reda på att de idag på storsamlingen skulle få lyssna till en föreläsning om Martin Luther. Har hört om han tidigare också och tyckte det var intressant då så jag beslöt hastigt för att bli kvar. Minja somnade i sjalen till slut efter lite knorrande.
 Efter föreläsningen, som var väldigt bra, så åt jag lunch med A-K innan det var dags att promenera hem igen för att hämta barnen.
Jag lyckades övertala barnen om att stanna till på lekplatsen en stund och sen höll jag inte på att få dem därifrån. Blev stopp på alla lekplatserna som fanns på vägen hem, hela tre stycken.
 Idag var det dags för lite zophobas, de har god aptit i alla fall. Tror dock att de var lite väl glupska idag. Så runda deras magar blev efter maten. Sen smälte de maten under värmelampan.
Jag och stortrollen åkte iväg till scouterna efter maten, ikväll vart det påskpyssel för hela slanten.
Väl hemma var det snabbt i säng som gällde, Janiina sov redan när vi kom hem.
// Sargit

Inga kommentarer: