måndag 14 mars 2016

Kladd och sysslor

Jag förstår inte, hon äter inte själv utan blir matad och ändå har hon frukostgröt överallt!
Men nöjd var hon i alla fall, hihii...
Nu då hon kan sitta själv utan stöd så trivs hon lite längre stunder i eget sällskap undersökande sina leksaker, så då har jag idag hunnit med plocka i och ur diskmaskinen, få igång en tvättmaskin samt hänga tvätten, byta till vårgardiner (glömde fota dock), se på film, små plocka lite samt äta lunch!
Det är inte illa.
Om Minja inte sover så vill hon absolut inte ligga ner i vagnen, så jag är jättenöjd med vår vagn då det går att lyfta upp ryggstöd i liggdelen på ett enkelt sätt, lika enkelt att fälla ner den ifall hon sen somnar sittandes.
När jag kom hem med alla barnen så började de stora tjata om någon parodi de sett i skolan. M-P letade fram den och sen var de fast, rolig var den!
Då det närmade sig middag så tänkte jag först göra ugnspannkaka men barnen önskade sig plättar istället. Maken låg och sov med Minja så det var bara att ställa sig och steka smeten som Janiina och Sanna gjort. Barnen hjälpte till med att duka bordet samt vispa grädden också.
Gott var det med både små och stora plättar!
Jag följde stortrollen till judon efter maten och väl hemma vart det lite tv tittande för mig med en sovande Minja i famnen då de stora barnen kommit i säng, maken var ju på träning då...
// Sargit

Inga kommentarer: