lördag 12 mars 2016

Dockteater och melodifestival

Idag åkte jag iväg med William, Janiina och Minja på dockteater i Rosersbergs församlingsgård. Sanna kände sig fortfarande risig så hon fick stanna hemma med M-P, deras platser fyllde vi på med Anna-Karin och så Williams bästis Charlie. Gissa om William var glad över den överraskningen!
Barnen verkade gilla dockteatern "Pomperipossa" även om Janiina ville sitta i mitt knä så Minja fick hänga hos sin gudmor.
Efter teatern kte vi till Infra city i Upplands Väsby och åt på Max. Killarna och Janiina fick göra av med lite energi på lekplatsen medan jag gick in och beställde maten.
Vi hann kika in på Arken zoo också samt Lekmer outlet innan det var dags att köra hemåt.
Efter att ha släppt av A-K så åkte vi till Sätuna parken och fördrev lite tid i väntan på att Charlies pappa skulle komma hem. Eftersom Minja somnat i bilen så parkerade jag bredvid lekparken och så fick trion springa och leka själva medan jag stod vid bilen. William fick stanna hos Charlie resten av dagen.
På kvällen gjorde vi som så många andra, följde Melodifestivalen. Janiina orkade dock inte längre än låt nr 9, sen sov hon på golvet resten av tävlingen.
Jag och maken gillade låten som vann, Williams favorit kom tvåa.
Efter mellot såg jag och maken på film, jag somnade mitt i...
// Sargit

Inga kommentarer: