onsdag 2 mars 2016

Familjedag

Idag kom maken hem tidigt, redan före lunch!
Så härligt att få nästan en hel dag tillsammans.
Vi bestämde direkt att utnyttja tiden och efter lunch så packade vi ihop oss och åkte till simhallen.
Minja fick premiär sitta i sin "nya" stol, Hon såg lite tveksam ut, som om hon inte riktigt bestämt vad hon tyckte om den, men hon skrek inte vilket är en stor framgång. Hon brukar avsky att bli fastspänd i sitt babyskydd.
Janiina stortrivdes i sin nya stol i alla fall.
Alla barnen njöt i fulla drag av besöket i simhallen. Minja fullkomligt strålade och Sanna och William var som fiskar i vattnet. Janiina gillade mest att gå omkring med Minja i en "flytstol" eller vad det heter och knata runt längst med kanten.
Minja fick öva några dyk också.
Våra grannar, Bailey med sina barn Liam och Maddy, var också på badet. Liam går i samma klass som våra stortroll så William och Liam fann varann och lekte och busade mest hela tiden.
Besöket avrundades med att jag tog Minja och Janiina till småbarnspoolen och M-P tog stortrollen till stora poolen. Alla nöjda.
Sen efter en stund gick jag upp lite i förväg med Minja medan de tre stora fick bada med M-P några minuter till, precis lagom så jag hann tvätta av mig och Minja innan tjejerna kom in för att tvätta av sig..
Fick lite hjälp av Bailey från och till också medan vi var på badet. Och på hemvägen så somnade Minja i sin stol och sen sov hon länge, hon vaknade inte ens då jag bar hem henne från bilen och la henne i hennes vagn!
Allt som allt en lyckad eftermiddag på badhuset.
Men väl hemma vart det mycket skrik och bråk efter mellanmålet då det var dags för barnen att städa sina rum. De hade inte mycket att städa men de protesterade ändå.
Resten av kvällen fortsatte med skrik och bråk mellan syskonen, så efter middagen var det bums i säng för alla barnen. Ja Minja bråkade ju inte något, hon var hur nöjd som helst efter att ha ätit sin middag. Hon lekte själv sittandes vid babygymmet medan vi andra åt middag.
// Sargit
p.s.
Dagens roliga: Jag skulle borsta tänderna på William och pratar samtidigt med maken. Så undrar jag varför han inte gapar och tittar mot hans mun och inser att jag försöker borsta Minjas obefintliga tänder! Hon tittade bara förvånat på mig och undrade väl va morsan håller på med...Gissa om vi garva allihopa!

Inga kommentarer: