fredag 11 mars 2016

Inte som planerat

Efter att vi lämnat Janiina på förskolan så skyndade jag mig med de andra barnen till Din doktor till öppna mottagningen då läkarn i tisdags sa att jag måste in med Minja för att kolla upp hennes andning då hon varit förkyld. Då vi kom dit, ca 9.15, fick vi höra att det var en lång väntetid idag.
Vi satte oss i sofforna och stortrollen läste böcker medan jag umgicks med en bekant och Minja tittade sig nyfiket omkring.
En timme senare började stortrollen bli lite rastlösa och frågade allt oftare när vi kunde gå. Strax före elva sa jag att de kunde gå ner till lekrummet själva, de hittar ju och klarar sig själva men de fick stränga order att inte bråka och inte gå därifrån.
Strax efter att de gått så fick vi till slut komma in till läkaren. Förutom lite slem i lungorna så var allt bra enligt läkaren. Två timmar efter att vi anlände kom vi till slut därifrån!
Vi passade på att äta lunch och sen snabbhandla lite, skippade babysimmet idag då det inte fanns en chans att hinna dit på en kvart helt enkelt.
Då vi kom hem så hämtade vi Janiina. Hon ville att jag skulle fota den snögubbe hon byggt.
Planen var att hela familjen skulle till simhallen efter mellanmålet då maken kom hem, men William hade ett av sina raseriutbrott som inte gick över så han fick stanna hemma med mig och Minja medan M-P åkte till simhallen med Sanna och Janiina. 
Blev lite sen middag sedan men ändå hann Minja med ett välbehövligt bad innan alla utom maken mös ihop oss i soffan och såg på "Hotell Transsylvanien 2". Alla gillade vi den!
Maken smet iväg och träffade lite vänner på Olearys istället...
Så har du inte sett "Hotell Transylvanien" filmerna så gör det.
// Sargit

Inga kommentarer: