söndag 6 mars 2016

Simträning och picknick

Idag fick jag egentid i några timmar! Jag åkte iväg till simhallen med Lina och så tränings simmade vi i en hel timme!
Hon går på vuxensimning och hade införskaffat lite simträningsredskap som jag också fick testa, jag som brukar tycka att simning är rätt tråkigt men nyttigt tyckte det var jätteroligt att simma med redskap. Så nu har jag beställt en egen "platta" till mig, ska fixa annat så småningom. Tanken är att jag ska börja simma en gång i veckan för att komma igång och röra på mig lite samt få lite andrum, hoppas jag lyckas med det.
Vi avslutade träningen med att tillbringa nästan en timme på relaxen också och då vi bastat klart och klätt oss så blev det god sallads lunch i cafeterian innan hemfärd.
Jag kom på mig att fast jag inte behövde stressa så klädde jag på mig m.m. väldigt snabbt, är ju van att behöva ta hand om barn då jag är i omklädningsrummet så då måste man ju vara snabb.
På eftermiddagen åkte maken iväg på dansen och självklart var Minja extra kinkig hela kvällen. Förkylningen har kommit tillbaka. Men Janiina ville ha picknick i sitt rum med oss tjejer, William var tydligen inte välkommen till en början men han blev bjuden på vindruvor i alla fall...
Efter mycket om och men och mycket skrik så somnade Minja till slut i min famn, vågade inte resa på mig då varje försök att lägga ner henne slutade att hon vaknade igen.
Så middagen blev väldigt sen även om jag fick Sanna och William börja lite smått att skära färdigt påläggen till pizzorna.
Janiina är helt kär i sin nya "Anna" klänning som kom med posten medan vi var borta. Beställde den via en shopping app för 104kr inkl porto! Hon vill knappt ta av sig den...
Då Minja fortsatte vara kinkig så råkade jag glömma bort pizzan som blev något mörkare än vad den skulle, lite bränd på kanterna till och med. Men inget att göra åt bara äta och se glad ut.
Minja har fått tillbaka sin hosta så då har jag suttit i soffan med henne sovandes upprätt, så fort man lägger ner henne så börjar hon hosta och vaknar. Stackarn.
Lååång natt blev det för mig.
// Sargit

Inga kommentarer: