tisdag 22 mars 2016

Aquaria-vattenmuseet och Jesus Christ superstar

Idag, efter Janiinas logoped besök, så åkte jag med barnen till Aquaria.
Det var mycket skolbarn där första timmarna kring lunch, så lite trångt. Men efter lunch så började det tunnas ut. 
Flera timmar tillbringade vi där, det är ju inte så stort men barnen trivdes.
 Sanna var väldigt intresserad av att läsa alla digitala skyltar som fanns med information om djuren. William var mest intresserad av det stora haj-akvariet och allt som fanns i den. Vi hann vara med på matningen av fiskarna också samt senare haj matningen.
Stortrollen valde leksak istället för glass men jag hittade inget till Minja tyckte jag. Så efter att vi handlat fortsatte vi vidare till öringarna, väl där undrar Sanna vad jag köpt till Minja varvid jag svarar att jag inte hittade något. Då undrar hon vad det är Minja har i handen då. Och till min förvåning så höll Minja ett krampaktigt tag om en gecko-nalle som hon gjorde sitt bästa för att käka upp, eller nåt. Vet inte hur hon fått tag i den men det var bara att gå tillbaka och köpa den till henne då hon nu själv valt ut den.
 Vi plockade upp maken på hemvägen men väl hemma började det bli lite bråttom med maten då barnen skulle på judo-träningen och jag på konsert.
Det slutade med att barnen fick skippa träningen då det blev för sent med maten, de skulle inte hunnit i tid då träningen är i Sigtuna denna vecka pga påsklov.
Själv kom jag iväg helt ensam till Turebergskyrkan i Sollentuna. Sollentuna gospel hade en konsert med "Jesus Christ Superstar". Kanon bra var den!
Så härliga röster så jag fick rysningar under vissa låtar. Några bilder tog jag, men jag satt lite taskigt till för att lyckas få några bra bilder...
Vår vän Thomas är med i kören och han framförde ett solo nummer som jag lyckades filma.
Så här får ni ett litet smakprov från kvällen.
Hemma hade allt gått bra med barnen, till och med Minja var på gott humör fast jag inte varit hemma, lite kinkig med maten hade hon varit men det har hon varit på sistone misstänker att det är tänder på gång...
Det bådar gott inför tiden då jag jobbar och M-P är föräldraledig.
// Sargit

Inga kommentarer: