onsdag 27 februari 2013

Mera sol!

Janiina var på väldigt bra humör idag, hon ville till och emd hjälpa till med tvätten.
Så hon hämtade ett par rena strumpor och la in dem i tvättmaskinen. Hon såg verkligen till att de låg där också...
 Sanna och William fick leka ute en stund före lunch, William fortsatte att bygga på sin "pyramid" medan Sanna gjorde snöänglar (försökte i alla fall) och åkte rutschkana.
Kul hade de i den härliga solen som sken, nu är våren på väg.
 Sanna var den som ville in först, men jag lyckades övertala henne att fortsätta vara ute lite längre än de fem minuter som gått.
Innan jag pussade familjen hejdå för att ta mig till jobbet så fångade jag sagostunden de hade.


 
Sen fick de massa pussar allihop då jag inte skulle få se dem föränn dagen efter då de skulle på kryssning (M-P skriver mer om det vid tillfälle).
Jag och Kiia åkte till jobbet och förberedde varmchoklad med mera att ha med oss till pulkabacken dit vi skulle med ungdomarna.
Alla utom en av åtta åkte ner minst en gång, jag provade stjärtlappen, blev överraskad över hur fort det gick och hur långt man kom. Funderar allvarligt på att införskaffa en overall till mig så man kan leka mer fritt utan snö som letar sig in under jackan och termobyxlinningen *brrr*.
en kul hade vi. Perfekt väder för pulkaåkning hade vi och även för lite lek på lekparken...
Kvällen fortsatte i ungdomarnas sällskap med middag och film innan vi åkte hem och satte oss vid varsin dator en stund (lång stund) innan läggdags.
Kändes tomt hemma på natten utan ljudet av Janiinas snarkningar och värmen från maken...
// Sargit 

Inga kommentarer: