onsdag 23 januari 2013

Första blodvitet för Janiina

Förutom jobbet som tagit tid de senaste dagarna så har jag förberett för en loppis som jag och en vän annordnar för första gången. Tar lite mer tid än planerat från början men kul ska det bli.
Vi missade Janiinas 1års kontroll i måndags då jag skrev fel i almanackan, trodde det var tisdag tiden var. Men vi fick en ny tid nästa vecka liksom tider för Sanna och Williams 4års kontroller.
Igår kom M-P till öppna förskolan med Janiina, hon fick sin första blåtira också i pannan, knappt synlig idag men ändå.
Hon var för en gång äldst bland alla sju barn som var där.
Natten till idag var en tuff natt för William och oss, det slutade med att vår febrige son kräktes ner sängen sin, efter att först ha sovit bredvid oss oroligt och sparkande första halvan av natten.
Själv kände jag mig allt anant än pigg imorse, mer levande än död så bestämde mig för att jobba hemifrån, men det blev inte så mycket jobbande då jag sov bort mest hela dagen.
Maken och jag körde skift på förmiddagen. Stortrollen fick stanna hemma idag och förmdidagen fick de se på film då vi var för trötta för annat, senare hann jag spela både memory och domino med dem samt så byggde de puzzel.
En liten olycka skedde på förmiddagen, Janiina snubblade på något sätt och slog näsan klockrent mot vardagsrumsbordskanten. Stackars liten!
Att hon blödde första gången först nu var nog ett rent under med tanke på hur nyfiken och klättrig hon är, vi trodde det skulle skett för länge sedan.
Hon verkar inte lida av det som tur är så blev inga större skador i alla fall.
Jag har verkligen ingen lust att bli sjuk nu, hoppas jag mår bättre imorgon.
// Sargit

Inga kommentarer: