tisdag 12 oktober 2010

Besök hos farbror doktorn.. Igen...

Då Sannas ögoninfektion inte blivit bättre, samtidigt som medicinen tagit slut så blev det dags att åka upp till Din doktor igen.
Så efter att hela familjen ätit frukost och Sargit gått iväg med William till förskolan, så satte jag och Sanna oss i bilen och åkte iväg.
Sanna var väl lite sådär förtjust till en början men väl framme fick hon gå själv och då blev allting mycket mer spännande.
Hon har verkligen blivit förtjust i att utforska saker på egen hand.
Inne på läkarmottagningen var Sanna en liten ängel och satte sig direkt vid leksakslådan och lekte.
Ända gången hon blev lite ledsen var när ett till barn kom och tog en leksak därifrån, inte för att Sanna lekte med just den saken men hon är lite revirkänslig, och det blev en del drama.
Sen blev hon väldigt rädd när doktorn tog på sig sina plasthandskar och skulle titta på hennes öga, men det gick över ganska fort.
Efter att fått en ny sorts ögondroppar utskrivna och hämtade på apoteket (vilket praktiskt nog ligger rakt under läkarmottagningen) så gick vi in till Maxi för att handla lite.
För att Sanna skulle ha nåt att roa sig med lånade vi en kundvagn med tillhörande lekbil, eller hur man nu ska beskriva den.
I och med det gick handlandet som en dans, Sanna satt och tutade på allt och alla, vinkade och ropade hej, hej.
Det blev dock väldigt problematiskt väldigt fort när vi betalat och skulle ner till bilen.
Vagnen gick nämligen inte in i hissen, och Sanna var inte alls sugen på att lämna sin nya favoritbil.
Summa summarum var att jag stod med en gällt skrikande Sanna, två tämligen tunga kassar och en förpackning blöjor som jag på nåt sätt skulle få ner till bilen.
Tillslut fick jag helt enkelt checka ut en vanlig vagn som jag kunde lasta ner allting i, inklusive en fortfarande rosenrasande Sanna.
(Hon lugnade faktiskt ner sig när hon väl satt i bilen)
Efter att ha ätit lunch med Sargit så åkte vi hem lagom tills det var dags att sova middag.
Jag tror inte ens det tog 5 minuter innan Sanna somnade.

//M-P

Inga kommentarer: