lördag 25 oktober 2014

Familjedag

Förmiddagen hände inte så mycket, jag och maken körde skift. Han började och tog hand om frukosten och sen fick han fortsätta sova fram till lunch.
Barnen roade sig med M-P:s iphone och dator. De hade knappt tid att säga god morgon till mig.
Senare satt stortrollen och lärde lilltrollet hur man spelar Kalle kunskap på datorn. De gav henne råd och lät henne själv klicka på sakerna och så vidare.
Janiina får lära sig väldigt mycket tidigare än vad stortrollen fått lära sig, en av fördelarna med att vara lillasyster antar jag...
Då Sanna och William är så intresserade av bokstäver så satte vi upp hela alfabetet på garderobsväggen idag. Har inte hunnit med det sen tidigare fast vi haft dem säkert ett år hemma.
Efter sen lunch packade vi ihop oss och åkte till Vällingby city där stortrollen fick gå på bio med sin pappa medan jag och lilltrollet roade oss genom att kika i affärerna. Hon var mindre nöjd över det efter den första halvtimman. Sen ropade hon efter pappa ett bra tag innan hon till slut somnade i vagnen. Sanna och William var väldigt nöjda efter biobesöket, de hade sett Flygplan 2 som var lite läskig men bra.
Önskemålet från barnen var att vi skulle äta på Max så då gjorde vi det på hemvägen.
Hemma blev det lite tv-tittande och lite hänga gubbe och lite andra spel innan det var dags att sova för våra troll.
Maken och jag såg ännu en film, Taken 2, innan jag gav upp och gick och la mig.
// Sargit

Inga kommentarer: