måndag 6 oktober 2014

En dag på förskolan!

Idag då jag var ledig så tillbringade jag hela dagen på avdelningen Draken, Sanna och Williams förskola.
Jag ritade, lekte kull, klättrade i klätterställningen flera gånger, åkte rutschkana, lekte ormen med hopprep (som jag introducerade dem i) och spelade bandy.
Jag försökte verkligen hålla samma tempo som barnen men fick till slut ta en paus genom att hålla i limbo snöret med ursäkten att jag var för stor och inte kunde gå under deras höjd på snöret.
Klara och Frida började nästan bråka om min uppmärksamhet och Klara hängde sig fast vid mig mest hela tiden. Sanna och William verkade väldigt glada åt min närvaro och tyckte det var roligt att de andra också ville åt min uppmärksamhet.
Hela dagen gick väldigt fort. Eller som William sa då vi var på väg att hämta Janiina "det går fort då man har roligt".
Sanna fick stanna kvar på förskolan då vi gick eftersom hon skulle få följa med hem till sin kompis Tova idag.
Janiina hade ett riktigt raseriutbrott imorse pga att hon inte ville ha mössa på sig och sen kom det fram att hon ville vara hemma istället. Så jag fick "bråka" med henne hela vägen hemifrån till dagis och så en stund på dagis gården också. Från vi lämnade hemmet till vi lämnade Janiinas förskole gård tog det 40min! Och det säger väl allt. Men då vi hämtade henne så ville hon inte lämna gården.
Lyckades till slut locka henne med löfte om att hon skulle få leka i lekstugan då vi kom hem.
Och fast jag egentligen inte gjort något mer än umgåtts med en massa barn så kände jag mig rätt slut när vi kom hem så jag råkade ta en powernapp innan middagen medan maken hjälpte William att städa lite i lekrummet.
Direkt från middagsbordet så åkte jag iväg till min Aikido träning.
Jag ska väl försöka hinna med en dag på Janiinas avdelning också någon dag.
Jag lär sova gott i natt i alla fall.
// Sargit

Inga kommentarer: