måndag 20 oktober 2014

Aktiv kväll

Idag då jag var på väg till förskolan för att hämta Sanna och William medan M-P skulle hämta Janiina så mötte jag grannen som snällt nog påminde mig om att Janiinas förskolan hade öppet hus idag!
Snabbt ringde jag maken och förvarnade och sen hämtade jag stortrollen och så gick vi till deras gamla förskola tillsammans.
Direkt satte de sig ner och började rita och skapa, de kände sig som hemma där helt enkelt.
Väl hemma satte vi igång med kvällens middag, pizza!
Alla fick göra sin egen pizza vilket uppskattades av trollen. Då fick de precis vad de ville på sina bitar.
Alla åt med väldigt god aptit och gott var det fast jag höll på att glömma bort dem i ugnen.

 Efter middagen blev det som utlovat lite Skylander spel då det inte hanns med i helgen, barnen hade ju trots allt städat sitt rum redan igår så då behövdes inte det göras idag :-)
Jag roade mig med att vika tvätt och fixa lite i köket ikväll samt "trolla"in den sista kassen med kläder, som min mamma tvättade för flera veckor sedan, in i barnens garderob.
Jag är ju sen en tid tillbaka med i Buzzador då man får testa produkter ibland gratis och ibland för en mindre kostnad än vad de säljs för i affärerna.
Nu kom jag med i en kampanj för Linas matkasse, varvid vi ska testa det i en vecka och utvärdera vad vi tycker.
Ikväll anlände första kassen, och förutom paprikan som såg trött ut så såg det väldigt bra ut.
Här har vi veckans meny som käre maken får äran att tillaga, hihii.
Ska bli spännande att se om detta är något för oss. Jag har ju tänkt tanken men inte kommit till skott så perfekt tajming med denna kampanj.
Stortrollen hade svårt att komma till ro ikväll, Sanna var vaken till 22.30!
"Jag kan inte sova" kommer hon och säger flera gånger, och det hjälper inte att be henne lägga sig ner i sin säng och blunda eller så, det gör hon i typ två sekunder innan hon upprepar att hon inte kan sova *suck*
// Sargit

Inga kommentarer: