tisdag 13 maj 2014

Pyjamasparty

Jag fick sovmorgon imorse, maken som är sjukskriven på grund av ryggmuskelinflammation, skötte väckning och frukostbestyren med trollen.
Innan jag ens kommit ur sängen var William redan på väg at klä på sig ytterkläderna, så bråttom hade han att komma iväg till förskolan!
Ute på framsidan möttes jag av en fin syn, det lilla skadade äppelträdet där blommar! 
Lämningen gick bra, alla trollen verkade vara glada åt att få vara tillbaka på dagis, till och med Janiina som knappt varit där de senaste 6-7 veckorna...
Då jag kom hem från jobbet så möttes jag av hög musik, skrattande barn och många kramar av mina små älsklingar. Kändes verkligen välkomnande!
Sen fick jag inte vila mycket utan blev upptvingad att dansa då de hade pyjamasparty!
Hmmm... jag var inte riktigt beredd på det men rörde mig lite smått till musiken i alla fall.
Sen smet jag iväg efter en stund och värmde mat till mig, men jag fick inte vila medan maten värmdes...
Kul hade våra troll och det hela avslutads med en ballad som jag och maken började dansa till med varann, men vi fick snart hela barnaskaran med oss så blev en familjetryckare, hihii.
Tog lång tid för barnen att somna och till slut, kring 21.00, ledsnade jag på att sitta i deras rum och sa god natt och gick ut.
Inte så populärt enligt Janiina men då M-P bar henne tillbaka till sängen några gånger och sa god natt så somnade hon till slut själv där efter att ha protesterat lite smått några gånger till.
Nu ska väl jag passa på att lägga mig tidigt jag med, kanske fortsätta läsa på boken jag påbörjade under förra veckan...
// Sargit

Inga kommentarer: