onsdag 28 maj 2014

Hejdå Sanna och hejdå gipset

Det blev en hemma dag för mig och Janiina idag då Janiina hållt oss och sig själv vaken genom att hosta och sova oroligt.
Men det gick ingen nöd på oss, Janiina sov nästan två timmar på förmiddagen så det var nog rätt beslut att ha henne hemma. Men sen hade hon fullfart resten av dagen.
Det var tydligen tåg kaos idag också, vilken tur att jag slipper pendla till vardags!
Jag hjälpte en kollega med lite skjuts medan Janiina ändå sov i bilen.
På eftermiddagen kom min pappa med och hämtade Sanna och William från dagis, idag fick även Williams bästis Charlie följa med oss hem.
Vi började eftermiddagen med att vinka adjö till Sanna som skulle få skuts av vaari till hamnen där hon skulle möta sin moster Nadja och åka till Pärnu, Estland (via liten omväg). Där kommer hon vara på spa med mummu och moster fram till måndag morgon då hon kommer hem.
 En stund lekte vi på lekplatsen också.
 Det var då jag tidigare lovat Janiina att hon skulle få gunga.
 Resten av eftermiddagen lekte William och Charlie jättesnällt ihop och det syntes verkligen hur de trivs i varandras sällskap.
Janiina roade sig själv och ibland lekte hon med killarna också.
På kvällen då maken kommit hem så var det dags att säga adjö till gipset. William har börjat ledsna på den och tjatat om att han vill ta bort den. Och ikväll äntligen var det dags!
Tre veckor går fort och tur nog så kommer William att vara hemma resten av veckan så då har man lite mer kontroll över att han är försiktig med armen än om han skulle gått på förskolan, där det är lite vildare tempo.
Men det var lättare sagt än gjort att få av bandaget runt om som trasslat till sig.
 En väldigt nöjd, befriad, kille!
Nu återstår bara en kontroll röntgen för att se att allt läkt ihop som det ska, men det är först senare det.
// Sargit

Inga kommentarer: