tisdag 24 september 2013

Trädbeskärning och klädparty

Jag slutade tidigare idag för att hinna förbereda inför kvällen, men det blev tajt om tid i alla fall...
Linnea som lovat beskära vårt äppelträd kom idag och bestämde sig för att göra det i regnet. Hon tog mest bort uppåt dit man ändå inte når och glesade lite, så blir det mer sen till våren.
Det blev ju en del äpplen också men fortfarande hänger det kvar en hel del så vi får väl skörda lite till vid tillfälle.

 Linnea, Laszlo och Ida bjöd vi på middag, kyckling i honung och lime sås. Mumsigt gott.
Jag hann verkligen med mycket mitt i matlagningen och äppelkaka bakningen, och tror att stressen påverkade min tidsuppfattning för jag råkade ta ut kakan ur ugnen för tidigt. Vilket visade sig då jag skulle servera den, oops. Nåja, det räckte precis till de som ville ha sen då jag skar runt det geggiga...
Vi hade en riktigt trevlig kväll tittandes på Me & I kläderna, mycket fint i kollektionen. Både barnen och jag fick lite nytt. William ville inte släppa tröjan han valt, så mycket tyckte han om den, men sen förstod han att hans egna tröja skulle komma senare. Sanna hade svårt att välja mellan sina två alternativ men efter lite velande var hon säker på sitt val.
 Den yngsta gästen i famnen hos sin mor, fina Linnea.
Det blev en sen kväll för våra troll men de var glada i alla fall, och de fick ju leka med sin vän Hanna och hennes lilla syster Julia en hel del.
Tack Mette som kom och visade kläderna för oss ikväll och tack alla ni som kom, jag lovar att ha bättre koll på bakandet nästa gång.
// Sargit

Inga kommentarer: