onsdag 12 december 2012

Julhandel

Idag har vi varit och julhandlat hela familjen.
Maken var ledig då han ska jobba lördagen och snäll som han är så tog han hand om hela morgonrutinerna helt själv och lät mig ta sovmorgon. Tack igen älskling!
Jag blev väckt av William med en puss och kram och orden "du måste vakna nu mamma, det är morgon" sen tände han taklampan och gick ut igen.
Jag låg kvar och lyssnade på deras morgonbestyr och hör och häpna, inga protester inga bråk eller något alls från andra än Janiina då hon skulle få ytterkläderna på sig!
Åkte till jobbet då jag väl kommit upp och blev hämtad därifrån på eftermiddagen av familjen och sens tyrde vi kosan mot Kista galleria.
Sanna och William valde ut julklappar till vaari, mummu och Tina. Till och med till M-P valde de själva vad han skulle ha.
Jag försökte föreslå en fin skjorta som jag såg, att de skulle köpa den till sin pappa men svaret från William var "nä, han har så många skjortor redan, pappa ska ha ************* istället". Ja vad säger man, det stämmer ju... Så det var bara att gå vidare och leta efter ************. Vilket vi hittade med lite hjälp, inte vad jag skulle valt men o andra sidan var det ju barnens julklapp så de får stå för den. Så härmed säger jag bort allt ansvar för din julklapp från barnen älskling ;-)
Både tiden och pengarna går fort då man julhandlar men till slut kom vi hem.
Barnen somnade såklart på vägen hem vilket ledde till att de äldre av dem inte somnade lika lätt sen...
Själv hann jag en vända på möte innan maken åkte på träningen.
Sen chockade jag mig själv med att ta fram strykbräda och strykjärn för andra gången detta år och inom en månad till och med!
Lucia linnena måste ju strykas inför morgondagen. Hoppas bara att jag inte gjorde det tråkjobbet i onödan och att vi kommer upp i tid då både Sanna och William verkligen ser fram emot morgondagen.
// Sargit
p.s.
på grund av ryggen har jag inte orkat sitta vid datorn på sistone, nu hoppas jag att det vänder snart så jag kan blogga ikapp igen...

Inga kommentarer: