söndag 24 juli 2011

Kalasdag

Förmiddagen började med att vi tittade på en film som jag aldrig hade sett som barn medan min man nästan är uppväxt med den; Dunderklumpen.
William blev fast i denna halvtecknade barnfilm men Sanna tittade bara lite korta stunder på den och sprang med annat resten av tiden.
 Själv var jag liggandes mest hela förmiddagen då jag hade ryggvärk och knappt kunde röra mig, typiskt då man hade planerat att hinna med lite nytta hemma.
Min älskling fixade dock det nödvändigaste utan att klaga, puss älskling.
Efter lunch åkte vi på barnkalas då Emelie, Johans bonusdotter, fyllde nio år.
Lyckades dock ingen vidare på att fånga födelsedagsbarnet på bild då hon hade spring i bena mest hela tiden.
Vi började med fika så klart, Sanna var inte sen att välja vad hon ville ha medan William som vanligt inte ville ha några söta bakverk alls så M-P fick äta upp hans bit.
 I Elliots rum hittade våra små troll en massa spännande att leka med.
 Vagnen hade vi lämnat hemma men både Sanna och William var trötta efter kalaset, de somnade rätt fort på hemvägen, så det slutade med att M-P fick bära dem från bilen.
Lite snabbröj hemma innan vi började förbereda kvällens grillning då vi bjudit in vår trevlige granne Magnus på middag. Vi har pratat om det sen han flyttade in för ett antal år sedan och nu äntligen blev det av.
Barnen var på gott humör och roade sig själva med allehanda lek, bland annat så gick de fram och tillbaka mellan vardagsrummet och deras rum med armarna om varandras axlar. Så söta!
Kvällen gick fort i trevligt sällskap och god mat, glömde dock bort att fota på kvällen.
Jag avslutade kvällen med att se säsongstarten på Dexter (hurraa!) och sedan äntligen läsa ut boken "Angelologi-Änglarnas tecken" som jag påbörjade i höstas, rättare sagt den 29 november (!).
Den var kanon bra! Men tycker det borde bli en uppföljare... säger inte mer än så.
Så nu kan jag påbörja nästa bok som väntar i bokhyllan, har ju samlat på mig några de sista åren så det blir svårt att välja ut en.
Tror att det blir något av Nora Roberts senaste...
// Sargit

Inga kommentarer: