tisdag 5 juli 2011

Nu kan man pusta ut ett tag

Nu kan vi lyfta bort en tyngd från våra axlar i alla fall.
Ikväll kom då en spekulant som ville se lägenheten en sista gång innan beslut.
Vi skrev på kontraktet medan de var här!
Så skönt att ha det gjort, även om det inte blev den summa vi hoppats på men tillräckligt för att allt ska klaffa.
Damen i fråga har en gammal katt själv som hon inte visste hur hon skulle göra med då de inte trodde att en flytt vore bra för denne. Kanske kolla om hennes grannar kan ta hand om den.
Hon skulle då fundera på om hon kunde ta "över" Max, om inte hennes katt skulle följa med då.
Hoppas att hon vill ha Max också, då skulle en ännu större tygnd lyftas från mina axlar då jag haft sån ångest för vad vi ska göra med honom då han inte ska flytta med oss.
Känner fortfarande att jag hemskt gärna skulle vilja ta med oss vårat kök i flytten och altan och hall och...
Men nya huset är fint det med, ska bara besluta oss för lite små ändringar bara, som att tapetsera om vårat blivande rum.
Hösten kommer att få en häftig start med packning och flytt men hoppas att allt går smidigt.
Får väl börja göra upp en plan och hoppas att den håller.
Nu måste jag bara ta en macka till, fast jag egentligen inte orkar, då min älskling kom ihåg att ta hem mitt nya favoritbröd; Sinuhe, finsk rågbröd.
// Sargit

3 kommentarer:

mummu sa...

hyvä kun on ohi sekin jännitys.olisi kiva jos se ihminen ottais maxin.on niin sääli kun kissa on heittopussina.eihän se kissa sinullakaan ollut ensimmäiseksi.elävä sielu.eihän ihmistäkään heitellä sinnetänne.ei se tilaa kyllä veisi siellä talossakaan ja saisi olla ulkona vieläkin paremmin kun nyt.eikä sillä enään montaa vuotta ole elinaikaakaan.

Familjen Sundström sa...

Äiti: kuten tiedät niin sekä minä että M-P ollaan allergisia ja että Max pissaa ja kakkaa lasten huoneeseen kun saa tilaisuuden.
Ja en usko että Max viihtyy olla vain pienellä ulkopaikalla kun se ei sieltä minnekään pääse jollei opi hyppäämääm yli kaksi metriä.
Joten Max ei muuta meidän mukana vaikka kuinka yrität lisätä mun surua...
Toivon että ostaja haluaa pitää Maxin mutta ellei niin ei voi muuta kun antaa hänen nukkua pois rauhassa. Ja mikään heittopussiks häntä ei voi sanoa kun on asunut mun luona jo yhdeksän vuotta...

mummu sa...

kaksimetrinen aita ei ole este jos avaa portin.9 vuotta ja molemmat allergisia kissalle,ei mene perille.pitäkää portti kiinni lastenhuoneeseen.siksihän se on ostettu siihen.kai aikuiset ihmiset ymmärtää että max on mustasukkainen kun ennen on saanut kaiken huomion ja nyt on lapset etusijalla.hän ei olekkaan nyt se ainoa hellittävä.pitää vaan muistaa senkin olemassaolo.
sydämestäni toivon että se ostaja ottaa maxin.ei sinuakaan piikitetä jos ei enään haluta samaan huusholliin.