lördag 30 januari 2016

Välkomna Zigge och Zigrid!

Idag kom då äntligen våra nya familjemedlemmar!
Det har blivit en hel del förseningar på grund av leverans problem av terrariet på grund av vädret, men då terrariet äntligen anlände i onsdags så kunde våra skäggagam hanar, Zigge och Zigrid, levereras idag.
Barnen har verkligen sett fram emot det och väntat ivrigt på att få träffa dem.
Sanna var den som verkade bli kär på en gång och bar runt på Zigrid (tror jag det var). William hö också en av dem men Janiina tror jag bara studerade dem nyfiket.
Barbro och Lennart som haft dem i tio år hjälpte till att få ordning på inredningen med mera i terrariet. Här ser ni de första bilderna jag tog då vi bekantade oss med våra nya familjemedlemmar.
Och här en liten filmsnutt då Sanna berättar vem som är vem, men batteriet tog slut så därav det abrupta slutet.
 Här ser ni hur fint det blev i vardagsrummet, vi möblerade om lite hastigt igår då vi insåg att vi inte ville ha terrariet där den stod och jag är så glad att vi bestämde oss för att flytta den då det blev så bra! Nu ska bara vinstället ner (då den inte används) och två tavlor ska upp och så lite småfix kvar.
Ska väl så småningom fixa lite mer i terrariet så de får lite mer att klättra på och lite mer ljus.
De verkar trivas bra just nu och då vi släckte lampan så gick de snällt och la sig i mörka hörnet och somnade nära varann.
Vi är så glada över att ha fått möjligheten att få välkomna Zigge och Zigrid till familjen!
Jag åkte iväg en sväng och handlade helt själv utan barn, blev en tur till Arken Zoo och Lekmer outlet vid infra city samt Bauhaus och Ica Maxi. Kändes konstigt att va i affärer utan barn med...
Kvällen tillbringades med tacomiddag, godis, chips och "Svärdet i stenen" och lite annat tv tittande.
Sen har jag roat mig med att blogga ikapp lite grann,
Vi har haft rätt mycket att göra den senaste tiden och nu har Minja blivit förkyld igen så det är inte mycket jag hinner/orkar göra då nattsömnen blir lidande. Men så har man ju inget val heller utan det är bara att bita ihop.
Nu får jag dock ge mig då klockan närmar sig 01.00...
// Sargit

Inga kommentarer: