lördag 16 januari 2016

Dags för vuxen kalas - som barnen säger

Idag var det dags att fira Sanna, William och Janiina med släkt och vänner. Vi började med att få ordning på det sista och sen dekorera tårtorna. Barnen fick i tur och ordning dekorera sin egen tårta, det jag hjälpte dem med var att spritsa grädde på de platser de ville ha, ja och Janiina fick ju lite mer hjälp att bre ut grädden på sin tårta men hon gjorde sitt bästa hon med.
William ville att jag skulle rita Yoda, behöver jag säga att jag inte är bra på att rita över huvudtaget?!? Men jag gjorde mitt bästa och fast jag själv inte var nöjd så skrattade William och sa "den duger mamma" och såg nöjd och glad ut åt trol... förlåt Yoda som jag ritade.
Tycker ändå att barnen gjorde bra ifrån sig och att tårtorna visar rätt bra på deras egna personligheter. Många ljus blev det!
Självklart så sjöng vi för alla tre på både svenska och finska och hurrade såklart också innan de fick blåsa ut ljusen i tur och ordning.
 Lite bilder på gästerna, alla fångades dock inte på bild. Så roligt att så många kom för att fira våra älskade troll, lite hann jag ju umgås med de flesta även om det var lite små kaotiskt mellan varven.
Till kvällen kom Johan med familj och då gjorde vi hemmagjord pizza till middag. Blev jättegott då jag fick ha tonfisk på en av pizzorna som jag, Johan och Stina åt sen. Ingen annan i familjen gillar nämligen tonfisk så då passade jag på.
Tusen tack till alla er som kom idag, barnen var nöjda och glada över kalaset och de fina presenterna de fick.
// Sargit

Inga kommentarer: