fredag 8 januari 2016

Superpappa!

Idag fick jag besök av en gammal vän Pernilla med sina barn. Hon tog ut alla barnen utom Minja till pulkabacken en stund medan Minja sov så jag hann städa ur bla överskåpen i köket och rensa bort sådant som inte använts sen vi flyttade in typ.
När maken kom hem från jobbet så åkte jag och Pernilla iväg till vårat förråd och fortsatte städa och rensa, mycket trevligare att göra det med sällskap än ensam.
Jag var lite orolig hur M-P skulle klara sig med alla 6 barnen ensam varav två barn som vi inte umgåtts med så mycket, en snart 2 åring som är överallt och en snart 3 åring som ioförsig är lugn och snäll. Men då jag kom hem lugnades nerverna då vi såg att det var rätt lugnt, de hade inte rivit stället.
Hittar maken i köket tillagande middag samtidigt som han matar Minja! Var bara tvungen att ta kort innan jag tog över matlagningen. En riktigt Superpappa till make jag har!
Barnen fick se lite på film också och som ni ser så är det lite smått kaotiskt i vårat vardagsrum för tillfället då vi håller på att göra om och förbereda för våra nya familjemedlemmar som ska flytta in snart.
 Stackars Minja har blivit förkyld igen vilket inte gör det lätt för henne att äta eller sova. Så hon som redan varit famnig sen innan är ännu mammigare nu och sover nästan enbart i upprätt läge i famnen...
Hoppas hon snart blir frisk igen.
Ikväll ledsnade maken tillslut på sitt skägg, så den åkte av och han förlorade några år i utseendet som ni ser.
// Sargit

Inga kommentarer: