onsdag 6 januari 2016

Förändringar

Idag fick de stora tre tillbringa tid hos mummu medan vi andra åkte på en roadtripp till Ikea bla.
Vi passade på att beställa ett terrarium inför våra framtida familjemedlemmar och så handla vi skåpen som terrariet ska stå på.
Gick smidigt då vi visste vad vi skulle ha men ändå lyckades vi få med oss ett fel hem vilket vi upptäckte först på kvällen. Vi köpte nämligen lådor till barnens cd-skivor och jag tittade inte tillräckligt noga då jag tog två förpackningar utan antog att de var lika då de låg på samma ställe *suck* så nu har vi en låda för cd-skivor och en större för något annat.
Maken dumpade mig och Minja hos min mor medan han körde och tömde det vi handlat och sen var det bara att lasta in bilstolar och barn i bilen igen.
Det var inte populärt då de ville inte hem.
Senare åkte jag iväg själv till förrådet vårat, även känt som det svarta hålet (mycket går in men inte mycket som hittar ut igen), och påbörjade lite rensningen där. Tiden gick fort och ändå efter ett par timmar så hade jag knappt kommit en meter innanför dörren. Så ni förstår att det är kaos därinne...
Hittade dock lite påsar med kläder till Minja då hon håller på att växa ur sin nuvarande storlek, 50-56. 56 funkar i vissa plagg fortfarande men lika bra att dra fram 62 så jag hinner tvätta dem innan det är dags att använda dem.
Minja ville inte somna ikväll, gjorde försöka att natta henne i vår säng men hon var inte intresserad av det alls, men hon låg nöjt och tittade sig runt och åt mellanvarven...
Så jag överlämnade nattningen åt maken som efter några minuter kommer ut med en skrikande dotter, pappa dög inte.
Strax därefter kräktes hon ner hela sig själv och delar av mig *suck* men nöjd var hon.
Så nu har jag haft sällskap i soffan en stund med en nöjd bäbis bredvid mig för en gångs skull och inte bara i famnen.
Hon lekte/tuggade på några av sina leksaker och skrattade åt mig då och då medan jag höll på med lite bilder på datorn.
Har bloggat ikapp lite så vill du läsa slutet på vår mini semester till Tallin tex så tryck här.
Jag har även skrivit om helgen efter här och här samt om vår nyårsafton här.
Men nu är det dags att sova så jag orkar upp imorn.
// Sargit

Inga kommentarer: