måndag 11 januari 2016

Snögubbar!

Då det vart lite varmare ute, såpass att det blev kramsnö, så lyckades jag övertala Janiina och William om att gå ut och bygga snögubbar. Sanna hade redan gått iväg till sin kompis Leia för lite lek.
Båda jobbade väldigt envist och noggrant och fick till två jättefina snögubbar! Jag fick gå ut vid två tillfällen för att hjälpa till att lyfta de stora snöbollarna på plats.
De gav dem namnen "Prinsessa" och "William".
På kvällen så hade det blivit varmare igen så gubbarna började slokna lite...
 Janiina tycker inte om när Minja skriker eller gråter, ofta kommer hon då till mig och säger "mamma, jag tror att Minja vill vara med dig", men ibland så försöker hon hjälpa till själv.
Minja har börjat bli mer krävande nu, hon vill få uppmärksamhet och bli underhållen så fort hon är vaken. Att roa sig själv är inget för henne...
Nätterna är fortfarande långa för mig och jag är dum nog att inte gå och lägga mig när jag har möjlighet till det tidigt på kvällen, och sen när Minja vaknar, oftast när jag tänkt själv gå och lägga mig så är jag helt slut men får ju inte sova... Nåja, endera dagen så lär jag mig väl att sova så fort jag får chansen...
// Sargit

Inga kommentarer: