lördag 9 januari 2016

Kalas på lekland

Idag var det dags för tvillingarnas efterlängtade kalas på Leos Lekland. Jag hade lite svårt att hålla mig pigg och vaken då Minja hållt mig vaken inatt, men det struntade ju de stora i...
William hade valt undervattensrummet och Sanna discorummet.
Tyvärr kunde jag ju inte vara i båda rummen samtidigt så maken fick ta "killkalaset" och jag umgicks på "tjejkalaset". Bådas bästa vänner kunde vara med som tur var, och så var det några till. Efter korv med bröd så var det paketöppning, sedan lite discodans och därefter kom det glassbomb och skattjakt för födelsedagsbarnet. Det var en kalasvärdinna med i rummet som organiserade upp allt. Den Sanna hade var väldigt bra medan den inne hos William inte var det fick jag höra, väldigt skillnad på hur de gjorde saker kom jag och maken fram till när vi pratade och jämförde.
När alla var nöjda så var det dags att släppa barnen lösa på leklandet, själv placerade jag mig vid ett bord på övervåningen där lokalerna var, med ett av barnens mamma med sovande Minja bredvid i sitt babyskydd. Maken gjorde ett försök att hänga efter Janiina men gav upp till slut och placerade sig vid ett bord nere vid caféet. 
Som avslutning efter dryga timmen så roades barnen upp och så fick de varsina godispåsar som avslutning.
Helt klart kom man undan lätt genom att ha kalaset där än att behöva baka, fixa och dona i lokalen eller hemma.
När vi var klara så körde maken William och Charlie hem till Charlie och så fick William övernatta där medan jag körde hem med tjejerna, bla Klara som fick sova över hos oss till Sannas glädje.
Sanna har inte träffat Klara sen i somras då hon bor längre bort så nu hade de en hel del att ta igen. Kanske därför de småpratade, fnittrade och skrattade till långt in på natten. Söta de var!
// Sargit

Inga kommentarer: