fredag 2 augusti 2013

Stadsbesök

Efter frukost så gjorde vi oss så sakteligen redo för lite stadsbesök.
Så här förväntansfulla och glada vara barnen över utflykten.
 Så sött då stortrollen ser efter lilltrollet!
Det blev lunch på Max så klart, och alla utom Janiina åt med god aptit, hon verkar ha tappat aptiten nu i värmen och äter bra bara en gång om dagen. Men hon verkar inte lida av det...
 Dagens fångst blev nya skor åt döttrarna, handväska, kjol, linne, klänning åt mig och nya shorts och strumpor åt barnen. Jag har en favorit affär i Umeå, en leksaksaffär som ligger i Saga gallerian.
De har så fina saker där och så säljer de Villervalla kläder. Har inte gått ut därifrån en enda gång utan att handla något plagg, hihii.
Sanna och William fick välja vilka shorts de ville ha och William valde direkt de röda och Sanna de turkosa. Problemet blev då de skulle välja strumporna och Wiliam återigen ville ha rött och det ville Sanna också. Efter lite tjafs och tandagnisslan så blev det ändå Sanna som fick de röda då hon klokt nog sa "du fick välja först shortsen så nu är det min tur att välja först".
Sen blev det så lite glass i solen innan vi rörde oss hemåt.
Jag och Anci åkte till affären och handlade inför middagen och kvällen medan M-P lekte med trollen på gården.
Efter middagen fick barnen den sedvanliga fredagsmyset med chips och film.
Maken åkte till sin bror för lite umgänge och då såg jag Anci och Britta på en Barbara Cartland film, måste ju passa på då maken är borta.
Efter filmen blev det en skön promenad i natten för mig då jag följde M-P:s mormor hem.
// Sargit

Inga kommentarer: