tisdag 13 augusti 2013

Resan fortsätter, destination Åbo

Efter frukost packade vi det sista och sen städade lite efter oss i huset.
Sen började färden.
Planen var att åka till färgfabriken i Kauvatsa först och sen till Huittinen men då vi missade vart vi skulle köra av motorvägen så blev det tvärtom.
Blev först Huittinen där familjen Bergman väntade oss. De hade anlänt dagen innan till Helenas mamma.
M-P, William och Janiina stannade kvar där medan jag åkte med Sanna och min pappa till fabriken.
Efter att ha fått en rundvandring av Sari så handlade vi den sista färgen till huset innan vi körde tillbaka där lunchen väntade på oss. De andra hade redan ätit.
Det hanns med lite råttspel med Tina också.

Och William överraskade med att tillåta Roy att vila hos honom!
Jag, Tina och stortrollen tog oss en tur till samhället och kikade i en affär innan vi tog en glasspaus i solen. Mums!
Efter en dag i Huittinen var det dags att återigen sätta sig i bilen och fortsätta färden mot sista anhalten på vår semester resa, Hotell Caribia i Åbo.
Efter att först ha ätit middag i ett av hotellets restauranger, Koti Pizza, och lekt på hotellets lekplats med bollhav med mera, så svidade vi om inför en tur till badet.
Vi kunde inte vänta till morgondagen fast det egentligen var läggdags.
Väldigt uppskattat av alla barnen att få bada i fina pooler, fanns flera att välja på: en med stor rutschkana, bubbelpooler lite här och där, flera vattenfall i de stora poolerna som dolde grottor och så lite strömmar och så kunde man simma ut också. Ja förutom den rätt så stora poolen med vatten till ungefär knäna på oss för de små med egen liten rutschkana och andra roligheter. Där var det nog mest folk d det var väldigt många småbarnsfamiljer där.
 Sen sov alla gott må ni tro.
// Sargit

Inga kommentarer: