lördag 1 augusti 2015

Busfarbror och kalas!

Imorse anlände M-P:s lillebror med flyget och då maken jobbade så hjälpte min pappa till att hämta honom från Arlanda.
Barnen gillar sin "busfarbror" och var glada åt att se honom igen. Så på förmiddagen försvann barnaskaran ut med P-A och själv blev jag sittandes i soffan och fick inget gjort, hihiii.
Då maken kom hem lagom till lunch så var det bara äta för att sen packa in oss alla i bilen och bege oss till makens gudson Alexanders 2års kalas. Grattis igen Alexander!
Vädret var med oss så självklart tog vi med badkläder, men först frossade i i gofikat såklart.
Jag satt mest och umgicks med de andra gästerna medan barnen, maken och P-A badade i den varma poolen. Själv orkade jag inte helt enkelt att byta om, rättare sagt så var tanken på att kliva ur poolen det som lät jobbigt då de har väldigt skönt varmt vatten i sin pool.
Efter en trevlig eftermiddag med sol, bad, gofika och väldigt trevligt umgänge så var det dags att åka hemåt via Maxi för att handla inför middagen. Vi har fått in lite dålig rutin på det här med handlande och matplanerandet nu under semestern, blir mycket handlat på impuls...
Resten av kvällen flöt på som det brukar förutom att vi till kvällsfilm såg en Dinosaurie film vi köpte som var något väl läskig till och från, den var bra tyckte barnen men lite för läskig för många gånger som de uttryckte det. Och det kan jag faktiskt hålla med om...
// Sargit

Inga kommentarer: