söndag 23 augusti 2015

Återbesök och mamma-sonmys

På förmiddagen tog maken en cykeltur till simhallen med William. Sanna blev ledsen då hon också ville följa med och cykla men nu sa vi att det var Williams tur att få lite egentid med pappa. De skulle dit och anmäla stortrollen till simskolan men det visade sig att det var redan fullt tyvärr...
Eftersom maken åkte iväg med en vän på en roadtrip på eftermiddagen så ställde min pappa upp och följde med mig och alla trollen till Danderyd då Minja hade hörseltest och återbesök där.
Alla barnen fann sin plats i bilen och till och med vagnen fick plats.
Min pappa fick äran att köra vår nya bil vilket han inte hade något emot.
Efter att han släppt av mig och Minja så åkte han och de stora barnen iväg för att äta glass.
Själv letade jag mig fram i sjukhusets korridorer och hittade rätt plats i sista stund, Minja trivdes inte alls i vagnen så fick bära henne rätt mycket.
Hörseltestet gick bra och även återbesöket, hon hade börjat gå upp i vikt också så allt såg bra ut.
På eftermiddagen, efter lite mellis med bland annat vattenmelon, så gick stortjejerna över till grannen för att leka med Frida och Alice. William var ut dit en sväng också men han ville hellre bygga med lego och spela med beyblade.
Jag hade planerat att beställa hem pizza till middag idag men Sanna och Janiina ville äta hos Mats så det slutade med att jag och William mös med Minja på kvällen och åt pizza och kebab tillsammans.
Maken kom hem lagom för att ämta hem tjejerna och hjälpa till med kvällsbestyren.
// Sargit

Inga kommentarer: