onsdag 5 augusti 2015

Fotografering

Idag har min vän och kollega Anna-Karin varit hemma hos oss under eftermiddagen för att umgås samt för att ta lite gravidfoton på mig.
Här en förhandstitt på en bild med mig och Janiina då vi var ute på en "fotopromenad" på eftermiddagen. Min lilla stora tjej!
Hon är så duktig A-K och jag ser verkligen fram emot resten av bilderna!

För övrigt har Sanna sprungit ut och in med och hos kompisar idag, medan William känt sig lite ledsen då han inte haft någon att leka med. Så jag och M-P har spelat beyblade med honom i omgångar och så har jag försökt gosa lite extra med honom.
Janiinas dagis kompis (och vår granne bredvid) Padra har äntligen kommit hem från semestern så ikväll före middagen fick även hon leka med en vän.
Janiina somnade efter mycket om och men i soffan bredvid mig, efter att först ha försökt i en hel minut i sin egen säng i omgångar. Efter minuten i sängen kliver hon upp och säger att "jag kan inte sova".
Men så fort hon la sig bredvid mig så somnade hon nästan på en gång.
Stortrollen somnade inte förrän närmare halv tolv *suck*

Den uppmärksamma har sett att jag hunnit blogga ikapp en hel del, bara denna vecka kvar nu då.
Men nu ropar sängen på mig, eller rättare sagt svågern vill lägga sig och då jag har ockuperat hans "säng" dvs soffan så får jag väl ge mig för inatt (klockan är 00.30).
// Sargit

Inga kommentarer: