onsdag 26 augusti 2015

Gäster och syskonmys

Idag kom mina kära vänner och kollegor A-K och Henrik och hälsade på. Blev mycket prat, bebisgos och gofika som Henrik hade med sig från sin sambo.
På eftermiddagen åkte M-P iväg med William till vår frisör Evelina, hans hår växer som ogräs!
Senare på eftermiddagen då alla var hemma igen så höll barnen på med något i deras rum, sen kom de fram och sa att vi skulle komma in och se på en föreställning. De hade gjort biljetter till oss och ställt fram stolar till oss i publiken. Vad föreställningen gick ut på vet jag inte riktigt, det var något med legobyggnader som gick sönder, men de la ner mycket energi i föreställningen i alla fall.
Visst jag, maken hade sin spelkväll ikväll och medan jag gjorde mig iordning för sängen fick Minja vara med och spela, hon var föga imponerad som ni ser...

Vid läggdags så ville Janiina hålla i Minja och därefter ville stortrollen också hålla.
De gillar verkligen sin lillasyster, våra troll.
Tråkigt nog så har Minja drabbats av en lätt förkylning, eller vad det nu är. Men hon är täppt i näsan vilket gör det lite smått besvärligt att äta. Tur vi har näsfrida och koksaltlösning hemma, vet att bröstmjölk också är bra men det är något svårare att få till... Vi är inte direkt förvånade då jag var förkyld då hon föddes och sen har maken åkt dit igen.
 // Sargit

Inga kommentarer: