fredag 31 juli 2015

Simma och leka

Idag var det dags för simlektioner igen, och då vi håller till nära jobbet mitt så blev det en snabbvisit där för att fixa tidsrapporteringen.
Sen hanns det med en hel del lek i lekparken medan solen tittade fram innan vi var klara.
William har oturen att han inte har så många av sina vänner som bor nära oss och då hans bästa vän flyttat till nära station så träffas de inte så ofta nu medan Sanna har flera vänner i området. Detta tycker William är rätt jobbigt och orättvist. Men idag hade vi gjort upp att William fick umgås med sin bästa vän (våra före detta grannar) hela eftermiddagen direkt efter simlektionen. Så lycklig kille vi hade då!
Och då tyckte Sanna att det var orättvist då hon också ville leka med Charlie. Men jag förklarade att nu var det Williams tur och vi tjejer skulle göra annat.
Vi började med att äta lunch på Max i Infra city innan vi åkte till Väsby centrum för att leta efter en födelsedagspresent. Blev såklart lite annat inhandlat också.
Eftermiddagen flöt på fort och jag var helt slut efter att vi kommit hem igen.
Efter en stunds vila så var det dags att åka iväg igen, denna gång ner till station där vi inhandlade middag som vi tog med oss till Williams bästis Charlie.
Medan barnen sen lekte, Janiina med sin vän Belle och Sanna och William med Charlie så hann jag och maken umgås en bra stund med Dan.
Blev lite sent men så är det när man har roligt.
En väldigt trevlig dag blev det för att itne tala om kvällen.
// Sargit

Inga kommentarer: