fredag 3 juli 2015

Steningebadet

Igår jobbade jag långdag men fick iallafall höra att Williams fot inte hade någon fraktur, han hade bara fått en rejäl "stämpling" på foten.

Idag efter jobbet så invigde vi helgen med att cykla ner till steningebadet.
Vi kom iväg rätt sent men det var rätt skönt ändå eftersom det inte var riktigt lika varmt som tidigare på dagen. Och väldigt skönt var det med lite svalkande vindar.
Vi hade en rätt bra arbetsfördelning jag och maken, jag låg i skuggan och såg efter sakerna våra medan maken vakade över barnen och byggde vallgravar med dem.
Sanna och William badade också såklart.
 Men grävandet av vallgraven var väldigt populärt då de höll på med den säkert i en timme eller så...
Det blev en fikapaus också med bullar och vattenmeloner mitt i.
Sen hade vi lite svårt att få upp Sanna och William ur vattnet när det var dags att börja röra sig hemåt.
 Hemvägen fick dock en oväntad omväg då ett träd hade fallit och blockerat stigen strax före bron och vi hade ingen möjlighet att ta oss förbi med cyklarna och cykelvagnen. Så vi fick cykla runt istället en längre väg hem. Jag blev väldigt imponerad av att både Sanna och William orkade cykla så långt och att de tyckte om det. Så fler cykelutflykter lär det bli i sommar.
Väl hemma blev det sen middag innan vi avrundade med lite filmkväll, det blev premiär för Lejonkungen vilket stortrollen gillade fast den var lite läskig ibland.
På kvällen ville Janiina sova i vår säng men den var  belamrat med saker då jag höll på att rensa i en låda under sängen och några hyllor i garderoben.
Till slut ledsnade hon på att vänta då jag hittade henne sovandes på golvet nära golvfläkten.
// Sargit

Inga kommentarer: