söndag 19 juli 2015

Ommöblering

Idag fortsatte projektet att möblera om i barnens två rum.
Målet var att få de stora mölerna på plats och att sängarna skulle vara sovklara till kvällen, vi hann med lite mer än det.
Här ser ni en före och efter bild på vårat vardagsrum som på förmiddagen var belamrat med det mesta av barnens saker och på natten hade jag lyckats få det mesta på plats... Det fanns några lådor i köket också på dan...
 Tack var goda vännerna Laszlo och Linnea som ställde upp på kort varsel så lyckades vi få möblerna på plats! Tusen tack för hjälpen igen!
På eftermidagen var vi bjudna på fika och lek hos Johnny och Mette.
Så fort vi parkerade utanför dem så sa Janiina "jag tycker om tjejen som bor här". Hon och Ida kommer väldigt bra överens och lekte den mesta tiden utan att bry sig om oss andra. Sanna och William var lyckliga över studsmattan på tomten så klart.
Dagen till ära hade Mette bakat goda bullar och en kaka. Tiden gick fort på eftermiddagen och snart var det dags att bege sig hemåt för middag.
 Efter middagen så fortsatte vi en stund innan det var sängdags för barnen. När de väl kommit i till sängs så fortsatte ajg en stund till, mest då jag ville få så mycket som möjligt gjort då vi skulle få gäster på måndag.
Avslutade natten med att gå ett varv och fota barnens rum, det är ju en del småfix kvar men i det stora är det mesta på plats.
Här ser du Janiinas egna rum, det som förr var trollens sovrum. Hon är väldigt lycklig över att ha eget rum, men sova, det skulle hon göra i vår säng...
 Och här ser du Sanna och Williams rum, det som förut var allas gemensamma lekrum.
Trevåningssängen fick va kvar som den var så får barnen en myshörna/koja och så har vi en gästsäng redo.
Svårt att fånga helheten på rummen, ska ta nya bilder då allt kommit på plats, tavlor, hyllor och så vidare.
Ryggen min värkte rejält då jag väl kom i säng må ni tro, men det var det värt.
// Sargit

2 kommentarer:

ankan sa...

Vad fint ni har fixat med rummet! Jag ska ge mina varsitt rum strax också då de efterfrågat det.

Familjen Sundström sa...

Tack. Rätt nöjd blev jag även om allt inte kommit på plats än... Men hoppas vi hinner få undan allt innan nykomlingen ;-)
Få se hur vi löser saken den dagen de inte vill dela rum längre...
// Sargit