tisdag 4 november 2014

Twister och utklädning

Janiinas fick vara hemma idag också för säkerhetsskull. Jag följde stortrollen till förskolan och det slutade med att jag fick följa med på en promenad till skogen med William och hans grupp då William inte ville ut och fick således ett raseriutbrott. Tog lång tid innan jag till slut fick ut henne från lokalen och så följde jag med dem helt enkelt. Väl i skogen gick det bra så då vinkade jag hejdå och gick hem igen för att sedan ta mig till jobbet, bara en timme senare än tänkt.
Men först hann jag med att hjälpa Janiina att ta fram Twister då hon visade tydligt att hon ville ha ner den från hyllan.
Hon ville spela Twister med pappa sin, jag fick INTE vara med. Så istället tog jag några bilder innan jag gick till jobbet. Kul hade hon!
 Då jag kom hem från jobbet och Sanna och William hämtats från förskolan så ville stortrollen spela fia med knuff. Så det roade dem sig med medan jag började md maten. Idag hoppade vi över matlaget för att istället tillbringa tid med familjen bara då maken ska va bortrest resten av veckan.
Janiina och William roade sig med att klä ut sig och skrämma oss medan Sanna ville mysa och spela gitarr.
Efter nattningen fastnade jag vid Netflix serien "Dead like me" och lite dator också såklart.
// Sargit

Inga kommentarer: