fredag 14 mars 2014

Njuter av vädret

Idag hade jag en mysko arbetsdag då jag jobbade några timmar på förmiddagen och sen var ledig för att sedan jobba på kvällen igen.
Sanna som hostat halva natten fick följa med mig och tur nog tog Lina henne under sina vingar så ajg kunde öva inför påskvandringen med kollegorna i lugn och ro.
Jag hade svårt att få med henne från Linas kontor sen...
Vi hämtade hem William och Janiina lagom till lunch, Janiina hade hunnit äta redan men hon ville ha mer lunch i alla fall.
Sanna och Janiina ville äta ute i det fria och ta tillvara på solen lite extra.

Efter maten ville barnen cykla och jag satte igång med det lilla renoveringsprojekt jag kommit på.
Lite hjälp fick jag så klart också.
 Sen cyklades det, lektes, sopades och gungades.
Jag njöt även av våra fina blommor i den bortglömda rabatten på framsidan. Ska försöka flytta på lökarna sen då de blommat klart för att ta tillvara på de fina kommande blommorna då vi planerar att bygga en terrass/veranda på framsidan vilket gör att hela rabatten försvinner.
Senare då William behövde gå på toa så beslöt han sig för att stanna inne ensam.
Vi andra gick till lekparken där Janiina visade mig sina klättringsfärdigheter.
Det var svårt att få henne ifrån klätterställningen med den stora rutchkanan sen, så jag fick till slut bära henne därifrån.
Hemma igen så frågade William varför vi varit borta så länge, men han verkade inte ha brytt sig nämnvärt av att vara ensam hemma i tjugo minuter.
I hans fall så är jag inte orolig alls av att lämna honom ensam kortare stunder, däremot så dröjer det länge innan tjejerna får göra detsamma...
Efter mellanmål så satte jag mig i soffan för att läsa en tidning, Janiina satte sig bredvid mig och då hon inte sovit något idag så började hennes huvud nicka till och hon gungade lite fram och tillbaka där hon satt.
Till slut tog jag henne i famnen och så somnade hon där hon satt.
Strax efter somnade jag till också och vaknade då maken kom hem och det var dags för mig att åka till jobbet.
// Sargit

Inga kommentarer: