torsdag 13 mars 2014

Cyklarna fram = våren är här

Igår, onsdag, var Sanna lite trött och klagade över att hon hade ont i magen med mera, så hon fick följa med mig till jobbet.
Bra publik var hon medan vi övade på Bibeläventyret med mina kollegor, den mesta tiden lekte hon själv och verkade inte ha några besvär alls.
Hon var nog mest mammasjuk tror jag.
Hostan hennes har dock fortsatt, hon har haft den ett bra tag nu så snart bryter väl det ut ordentligt.
Hostan brukar vara första tecknet på att hon är på väg att bli förkyld.
Sanna fick hjälpa mig at handla till ett litet projekt jag tänkt göra hemma, en remake som jag blivit inspirerad av då jag gått med i en facebook sida som heter "återbruka mera", så himla duktiga folk är som gör nytt av gammalt!
Blir ju jätte inspirerad av att se hur kreativiteten flödar i den gruppen. Vad jag ska göra visar jag då jag får tid att sätta igång med lilla projektet.
Lite barnarbete blev det ju också senare då Sanna fick hjälpa mig att dekorera i kyrkan precis innan M-P hämtade henne då han blev klar på jobbet.

Det blev en tidig morgon för oss idag då jag skulle på studiebesök till Uppsala med jobbet.
Och hör och häpna så kom barnen iväg utan tjafs och bråk och var redan strax efter åtta på dagis!
Undrens tid är inte förbi...
Studiebesöket var till Uppsala stadsmission och där vi fick besöka och höra om Samariterhemmet och senare Hantverksslussen. Blev väldigt imponerad av deras arbete.
Jag var för två veckor sedan på studiebesök på Mikaelsgården med våra konfirmander, och nu fick vi då se mer av stadsmissionens gedigna arbete.
Så mycket bra de gör!
Så har du möjlighet och vilja att hjälpa så kika in på deras sidor så får du se vad de gör.
Du kan hjälpa genom att skänka vuxen kläder, vuxen skor, gamla datorer, möbler m.m. och självklart om du har möjlighet så är även ekonomiska bidrag är välkomna.
Vill du veta mer så hojta till eller kontakta dem själv.
Sen förra veckan har Sanna och William tjatat och tjatat om att få cykla.
Denna vecka kom först sparkcyklarna fram och idag även deras vanliga cyklar.
Janiinas trehjuling kom också fram och barnen har efter vad jag fåt höra varit rätt nöjda med att få cykla igen.
Tyvärr har maken haft fullt upp med de cyklande barnen, främst med Janiina då så han har inte kunnat/hunnit fotografera något och själv har jag varit på jobbet.
Igår var de stora barnen vakna då jag kom hem men ikväll sov alla tre trollen, imorn lär väl hela familjen sova när jag väl kommer hem...
// Sargit

Inga kommentarer: