fredag 5 september 2014

Fredags mys med stort M!

Tidigt imorse åkte maken iväg på ett träningsläger i Åland.
Jag hade ledig dag och så även barnen. Och idag hade vi stora planer, något som stortrollen sett fram emot länge: BIO besök!
Min mamma ställde upp som barnvakt åt Janiina medan vi andra såg på Draktränaren 2.
Vi fick nästan hela biosalen för oss själva, bara en vuxen med ett barn till såg den med oss.

 Filmen var jättebra! Lite läskig till och från men då jag frågade efteråt vad barnen tyckte så ville de se den en gång till direkt efter. Så den fick mycket väl godkänt av dem.
Efteråt hamnade vi i köerna såklart, men till slut kom vi tillbaka till Märsta och efter att ha släppt av min mamma så fortsatte vi till Sigtuna. Där bjöd min pappa och Helena på middag och så fick vi bekanta oss med nykomlingen, lilla Prinsen.
Tina kom också dit ungefär samtidigt som vi, barnen var väldigt glada åt att få gosa med hundarna och busa med moster Tina.
Då vi väl kom hem så var det sängdags direkt. Barnen var inte direkt samarbetsvilliga så jag gick helt enkelt själv till sängs efter at ha släkt lamporna. Snabbt som bara den hade jag tre barn i sängen bredvid mig. Efter en stunds busande så ville de ändå till sina egna sängar o Janiina ville ha mig bredvid sig. I nästa stund så vaknade jag någon gång under morgontimmarna och orkade inte ens bry mig utan somnade snabbt om.
// Sargit

Inga kommentarer: