måndag 4 augusti 2014

Simma,leka och bada

På förmiddagen så åkte Kiia iväg till stan medan vi körde tog en tur till våra vänner för att lämna tillbaka sågen vi lånat. Motorlampan på vår bil tändes igår och vi åkte direkt efter till Upplands motor och lämnade in bilen. Snällt nog erbjöd sig Mette och Johnny oss att låna en av deras bilar. Tusen tack för det!
När bilen var inlämnad så åkte vi till simhallen och badade. Det var lugnt där och vi fick nästan hela simhallen för oss själva, bara en familj till och så några få som simmade längder.
Väldigt trevligt hade vi och barnen njöt till fullo. Jag lyckades få Sanna att öva lite på arm och bentag också. Båda stortrollen fixar det fint då de dyker men har svårt att få till det så att de har huvet ovanför vattenytan.
Hemma igen fick Sanna och Janiina tag på kameran och hade roligt, men bara bilden på Janiina här nedan blev skarp.
Sanna och William ville plötsligt koka sina makaronhalsband, så det hjälpte M-P dem med.

 Vi var bjudna hem till Fayeza och Hasnain på middag. Vi promenerade dit och sen blev det lek för barnen och umgänge för oss vuxna. Fayezas föräldrar är på besök, alltid lika trevligt att träffa dem.
På hem vägen ville Sanna och William plocka blåbär, de få de fann sa de att de skulle äta till kvällsfika. Nöjda var de i alla fall och ville inte lämna skogen förrän jag lovade dem att vi skulle till skogen och plocka blåbär när vi kom hem från Finland.
 Det blev en sen kväll men det är ju så svårt att avsluta då man har trevligt.
Väl hemma så höll vi på att plocka iordning lite på altanen och så började Sanna och William busa med M-P, vilket slutade med att han först lådsas kastade dem i poolen för att sen ställa dem där i.
Och så tog de ett kvällsdopp innan läggdags.
// Sargit

Inga kommentarer: